ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ρατσιστικές αυτοδικίες άρχισαν: Γερμανός πυροβόλησε πρόσφυγες με αεροβόλο

Οι ρατσιστικές αυτοδικίες άρχισαν: Γερμανός πυροβόλησε πρόσφυγες με αεροβόλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 21χρονος Γερμανός πυροβόλησε πρόσφυγες με αεροβόλο στο Λίγκεν στη βορειοδυτική Γερμανία. Ο άνδρας πυροβόλησε από το παράθυρο του διαμερίσματός του εναντίον κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσφυγες, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο κορίτσι.

Στην επίθεση τραυματίστηκε και ένας 18χρονος Σύρος.

Οι δύο πρόσφυγες, με τραύματα στα πόδια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τις δυνάμεις επιβολής της τάξης ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που παρατήρησε τους πυροβολισμούς από γειτονικό κτίριο.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα και προχώρησαν σε κατάσχεση του όπλου και των σφαιρών.

Η αστυνομία επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα κίνητρά της ενέργειάς του ήταν πολιτικά και σημείωσαν ότι μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το 2015 καταγράφηκαν στη Γερμανία 177 επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έναντι μόλις 26 έναν χρόνο νωρίτερα.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη, αλλά ανακρίθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι συχνές είναι οι επιθέσεις στη Γερμανία κατά κέντρων φιλοξενίας προσφύγων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Γιώργος Μυλωνάκης: Βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr