ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές επέστρεψαν από τη Συρία στο Βέλγιο και προκαλούν τρόμο

Τζιχαντιστές επέστρεψαν από τη Συρία στο Βέλγιο και προκαλούν τρόμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε επιφυλακή και εγρήγορση βρίσκεται η βελγική αστυνομία εξαιτίας της πληροφορίας ότι τζιχαντιστές αναχώρησαν πρόσφατα από τη Συρία για την Ευρώπη και σχεδιάζουν επιθέσεις στο Βέλγιο και τη Γαλλία, δήλωσε σήμερα πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας.

Το βελγικό κέντρο για την αντιμετώπιση κρίσεων, που είναι αρμόδιο για τον συντονισμό των μέτρων ασφαλείας, δήλωσε πως έχουν τεθεί σε επιφυλακή όλες οι αστυνομικές δυνάμεις στη χώρα, αλλά δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια να αυξηθεί το επίπεδο του συναγερμού στο μέγιστο, κάτι που θα σήμαινε ότι υφίσταται επικείμενη απειλή επίθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Derniere Heure, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως η ομάδα «αναχώρησε από τη Συρία πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα για να φθάσει στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας με σκάφος χωρίς διαβατήρια», χωρίς να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία αναχώρησής της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr