Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο σε BMW – Mercedes!

Ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο σε BMW – Mercedes!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο σε BMW και Mercedes, άσκησε ο οικονομικός εισαγγελέας σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά», που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων των δύο εταιρειών για τα κακουργήματα της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είναι αρκετά παλιότερη και εστιάζεται στην μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή μέσω υποτιμολογήσεων από αντιπροσωπείες των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελλάδα.

Οι αντιπροσωπείες εισήγαγαν με πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων από τη Γερμανία στην Ελλάδα με δηλώντας τιμές εισαγωγής κατά πολύ χαμηλότερες από την πραγματική τους αξία με αποτέλεσμα να αποφεύγουν το αντίστοιχο ΦΠΑ και το φόρο πολυτελείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Ροδόπη: Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για σαμποτάζ σε πολεμικά πλοία της Γερμανίας

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr