Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιούνκερ: Ζητώ σεβασμό στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων

Γιούνκερ: Ζητώ σεβασμό στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «ενθαρρυντικά αποτελέσματα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από ό,τι σήμερα διότι η Ελλάδα δεν ήταν στον καλό δρόμο και γιατί η Ευρώπη είχε κάνει λάθη όπως και η Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Σήμερα, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, ανέφερε, σημειώνοντας ότι ακόμη και η ανεργία σημειώνει πτώση, αν και όχι με ικανοποιητικό ρυθμό, όπως είπε.

Ζητώ σεβασμό στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

“Αληθινός φίλος της Ελλάδας ο κ. Γιούνκερ”

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε αληθινό φίλο της Ελλάδας και σταθερό υποστηρικτή της ευρωπαϊκής ιδέας τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καλωσορίζοντάς τον στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, όπως είπε.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι τώρα «η Ελλάδα μπορεί να γυρίσει σελίδα και να σχεδιάσει τις δομικές αλλαγές που χρειάζονται ώστε να οδηγηθούμε σε μια δίκαιη ανάπτυξη».

Ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι με την ίδια σοφία που κινηθήκαμε πέρυσι με την ίδια σοφία θα κινηθούμε στο εξής ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να οικοδομήσουμε μια καλύτερη Ευρώπη για το μέλλον των λαών μας, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα και σε «Ψηφιακή Αποικία»

Farantouris: Letter to Merz and von der Leyen over persecution of Christians, Alawites, Druze, and Kurds in Syria by Neo-Ottoman Jihadists

Φαραντούρης: Επιστολή προς Μερτς και φον ντερ Λάιεν για τις διώξεις Χριστιανών, Αλαουιτών, Δρούζων, Κούρδων στη Συρία από τους νεο-οθωμανούς τζιχαντιστές

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...