ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός από την αποκάλυψη για την κατάρρευση της Μόνικα Λεβίνσκι όταν έμαθε πως ο Μπιλ Κλίντον είχε και άλλη ερωμένη, ο πράκτορας Gary Byrne αναφέρεται και σε μια άλλη πλευρά της Χίλαρι Κλίντον.
Στο βιβλίο του “The Crisis Of Character”, ο Gary Byrne αναφέρει πως η Χίλαρι Κλίντον έχανε την ψυχραιμία της και ήταν βίαιαη με τον Μπιλ Κλίντον.
Σε έναν μάλιστα καυγά τους το 1995 τον άφησε με ένα μαύρο μάτι. Φτάνοντας τότε στη δουλειά του, ο Gary Byrne τους πέτυχε σε τέτοια ένταση που σκεφτόταν τι μπορεί να κάνει για να προστατεύσει τον πρόεδρο από τις επιθέσεις της γυναίκας του.
“Όλοι ήταν σε ετοιμότητα εκείνη τη νύχτα. Τον είδα λίγο μετά τις 9 που τσακώθηκαν. Είχε μαυρισμένο μάτι. Σοκαρίστηκα”. Όταν ρώτησε τη Nancy Hernreich που ρύθμιζε το χρονοδιάγραμμα για το σημάδι του είπε πως είναι αλλεργικός στον καφέ. “Είμαι επίσης αλλεργικός στο χέρι κάποιου”, σχολίασε.
Στο βιβλίο περιγράφει ουσιαστικά τη Χίλαρι ως ανεξέλεγκτη και βίαιη, τονίζοντας πως στερείται την ακεραιότητα και την ιδιοσυγκρασία για να αναλάβει το αξίωμα της προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. “Αντιλαμβάνομαι από το στιλ ηγεσίας της, ηφαιστειογενές, παρορμητικό και περιφρονητικό, πως δεν έχει αλλάξει καθόλου”.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισαν τα όσα γράφει στο βιβλίο ως αναληθή, επισημαίνοντας πως επιχειρεί να πλήξει την εικόνα της εν μέσω της εκλογικής περιόδου.























































