Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ο μόνος τρόπος για μια ενωμένη Ευρώπη, είναι η δίκαιη αντιμετώπιση

Καμμένος: Ο μόνος τρόπος για μια ενωμένη Ευρώπη, είναι η δίκαιη αντιμετώπιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ευρώπη δεν γίνεται να ενωθεί με το ζόρι, ο διάλογος και η δικαιοσύνη είναι εκείνα που μπορούν να κρατήσουν ενωμένη την Ευρώπη», εκτίμησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία.

Σημείωσε επίσης ότι «εάν θέλουμε μία ενωμένη Ευρώπη, θα πρέπει να αποφασίσουμε ότι θα είμαστε ενωμένοι παντού».

Από τη Θάσο όπου βρίσκεται, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα το μήνυμα του βρετανικού δημοψηφίσματος να καταδείξει πως «ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ενωμένη Ευρώπη, είναι να υπάρχει μία δίκαιη αντιμετώπιση απέναντι σε όλες τις χώρες, να γίνεται σεβαστή η απόφαση των λαών και να μην μετατρέπονται οι σύμμαχοι σε πιστωτές που εκβιάζουν».

“Ώρα να προχωρήσουμε στη ρύθμιση του χρέους”

Σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απέδειξε στην Ευρώπη ότι δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θέλουμε τη διάλυσή της, είμαστε εκείνοι που θέλουμε συνεργασία, αλλά θέλουμε μία δίκαιη αντιμετώπιση» κάλεσε τους πιστωτές της Ελλάδας, «να αντιληφθούν ότι κατ’ αρχήν είναι σύμμαχοί μας και ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη ρύθμιση του χρέους για να μπορέσει να ανασάνει ο ελληνικός λαός, να επανέλθει η κανονικότητα και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του λαού για τα δημόσια αγαθά της υγείας και της παιδείας».

Ο κ. Καμμένος σχολίασε -με αφορμή τις δημοσκοπήσεις για το δημοψήφισμα- ότι «στις δημοκρατίες τα αποτελέσματα δεν τα βγάζουν οι δημοσκόποι, αλλά οι ψηφοφόροι» και κάλεσε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα «να καταλάβουν ότι πλέον αυτό το παιχνίδι τελείωσε και δεν πείθεται κανείς».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Επιστημονική επανάσταση: Νέα γονιδιακή θεραπεία εξαφανίζει επιθετικές μορφές λευχαιμίας

Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ

«Ιθάκη»: Παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, το «κάστρο» της Δημοκρατικής Παράταξης

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...