ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Στην Ευρώπη υπάρχουν δύο λύσεις: Ή η δεξιά και η ακροδεξιά που έχουν διχάσει ή η αριστερά που ενώνει», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στην υλοποίηση του ελληνικού προγράμματος ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «είναι λάθος ερώτημα αν υιοθετούμε το πρόγραμμα ή όχι».
«Το θέμα είναι αν καλώς ή κακώς φθάσαμε να υπογράψουμε αυτή τη συμφωνία. Και η απάντηση είναι πως καλώς το κάναμε, γιατί καταφέραμε και προστατέψαμε τα χαμηλά εισοδήματα», υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.
Όσον αφορά τη λειτουργία του κόμματος και το επικείμενο συνέδριο, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «πρέπει να αντιστοιχίσουμε την οργανωμένη βάση στην κοινωνική και πολιτική ακτινοβολία του κόμματος».
























































