ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το Brexit δημιουργεί ασάφειες και αβεβαιότητες για την ευρωπαϊκή οικονομία», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σήμερα ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών κατά την ομιλία του στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις του Brexit στην ευρωπαϊκή οικονομία και έσπευσε να επισημάνει ότι θα πρέπει προσεκτικά να εξεταστούν και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.
Διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι θέμα Grexit δεν υφίσταται.
Ο κ. Τσακαλώτος υπογράμμισε επίσης ότι το Brexit ναι μεν δημιουργεί αβεβαιότητες για την ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τη δυνατότητα να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για τις φυγόκεντρες δυνάμεις.
Ο υπουργός τόνισε ακόμη ότι συμφωνεί με τον πρωθυπουργό που είπε ότι το θέμα δεν είναι περισσότερη ή λιγότερη Ευρώπη, αλλά δικαιότερη Ευώπη.
Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη στο συνέδριο να υπάρξουν θεματικές ώστε να ξεκαθαρίσει πως εννοεί η κυβέρνηση την ανάπτυξη.
























































