ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Femme fatale η Μπρούνι: Αν με απατούσε ο Σαρκοζί θα του έκοβα το…

Femme fatale η Μπρούνι: Αν με απατούσε ο Σαρκοζί θα του έκοβα το…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απιστία, Γαλλία, Νικολά Σαρκοζί,

Γυναίκα… επικίνδυνη αποδεικνύεται η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle αποκάλυψε τις πλέον μύχιες σκέψεις της.

Σε ερώτηση τι θα έκανε σε περίπτωση που ανιλαμβανόταν ότι ο Νικολά Σαρκοζί την απατούσε, η Μπρούνι έδειξε να μην σηκώνει την απιστία… ούτε για αστείο. “Θα με οδηγούσε σε ακραίες συμπεριφορές. Θα του έκοβα το λαρύγγι και τα αυτιά όταν θα κοιμόταν, για παράδειγμα! Πιστεύω ότι πρέπει να αποφεύγεις την απιστία αν μπορείς, είναι τόσο επικίνδυνη. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα για να κρατήσει ένας γάμος. Γιατί πρέπει να απατήσεις αν έχεις επιλέξει να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Αν θες να απατάς τότε να μην παντρεύεσαι και να μην κάνεις παιδιά. Η επιλογή υπάρχει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μπρούνι.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο, παντρεύτηκε τον γάλλο πολιτικό το 2008, μήνες μετά το διαζύγιο του Σαρκοζί από τη δεύτερη σύζυγό του, Cecilia.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Ο Νίκος Δένδιας συνυπέγραψε την Ανανέωση της Συμφωνίας για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr