ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η συμφωνία με την Cosco είναι μόνο η αρχή, το κεφάλι του δράκου. Θα ακολουθήσουν τα χέρια, τα πόδια, ολόκληρο το σώμα του», τόνισε ο Κινέζος πρεσβευτής στην Ελλάδα Ζου Σιαολί, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συνεργασία σύμβολο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά.
Ο κ. Ζου χαρακτήρισε «ορόσημο» την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Πεκίνο προσθέτοντας πως οι ελληνο-κινεζικές σχέσεις «εισέρχονται τώρα σε μια νέα εποχή και υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία για την επέκτασή τους δια της συνεργασίας, οι προοπτικές για την οποία βρίσκονται μπροστά μας».
Πρόσθεσε πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «συμβάλλει στην αμοιβαία κατανόηση, αναβαθμίζει την εικόνα της Ελλάδας και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στην κινεζική διπλωματία, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία».
Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Κίνας, «υπάρχει πολλή ενέργεια για συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στον εμπορικό, αλλά και στον πολιτιστικό και τον επιστημονικό» και μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco, στις 8 Απριλίου, έχει δεχτεί δεκάδες αιτήσεις από άλλες αντιπροσωπείες από την Κίνα οι οποίες θέλουν συνεργασία με την Ελλάδα.
























































