Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος του ΣτΕ: Οι δικαστές δεν καθοδηγούνται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις

Πρόεδρος του ΣτΕ: Οι δικαστές δεν καθοδηγούνται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι δικαστές δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου λίγο πριν από την έναρξη της συζήτησης των αιτήσεων ακύρωσης για τις τηλεοπτικές άδειες.

“Η δικαιοσύνη απαντά με τις αποφάσεις της”

Ο κ. Σακελλαρίου, ο οποίος προεδρεύει της Ολομέλειας που εκδικάζει την υπόθεση για τις τηλεοπτικές άδειες, όπου θα κριθούν οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το θέμα, υποστήριξε ότι «η Δικαιοσύνη απαντά στις ακρότητες μόνο διά των αποφάσεών της».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι δικαστές δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, δεν υποκύπτουν. Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν για το αντίθετο. Επισημαίνεται ότι οποιεσδήποτε προσπάθειες χειραγώγησης σε εκκρεμή δίκη ανεξαρτήτως από πού προέρχονται, αλλά κυρίως αν προέρχονται από διαδίκους που διαθέτουν έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...