ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε την Πέμπτη ότι ετοιμάζει τα πιο σκληρά αντίμετρα στην «κήρυξη πολέμου» από τις ΗΠΑ, μετά την επιβολή κυρώσεων από την Ουάσιγκτον στον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η Πιόνγκγιανγκ χαρακτήρισε τις κυρώσεις κατά του Κιμ ως ένα «ειδεχθές έγκλημα», σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της Βόρειας Κορέας.
Την Τετάρτη οι ΗΠΑ επέβαλαν για πρώτη φορά κυρώσεις σε Βορειοκορεάτη για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βάζοντας στη «μαύρη λίστα» των Κιμ και άλλους 10 αξιωματούχους.Οι ποινές επιβάλλουν «πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων των 11 ατόμων εντός των ΗΠΑ.
Στις παραβιάσεις περιλαμβάνονται η εξαναγκαστική εργασία, τα συστηματικά βασανιστήρια, οι εξωδικαστικές εκτελέσεις και οι βιασμοί.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, πολλά από τα αδικήματα έγιναν σε στρατόπεδα πολιτικών κρατουμένων, όπου είναι φυλακισμένοι 80.000 με 120.000 άνθρωποι.























































