ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις.
Μετά τις αιχμές του πρώην αρχηγού της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ξαναχτύπησε.
«Τέτοιου είδους εκφράσεις χωρίς κάποιος να μπορεί να παρουσιάσει έστω κάποιες ενδείξεις δεν μπορεί να λέγονται», δήλωσε σήμερα Πέμπτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Κακλαμάνης σχετικά με συκοφαντική δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι στην κυβέρνηση «τα παίρνουν».
«Η θέση αυτή δεν απηχεί την επίσημη θέση της ΝΔ», συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης «αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς» τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.
«Δεν γνωρίζω αν στην κυβέρνηση τα παίρνουν. Αν γνώριζα θα έπρεπε να πάω στον εισαγγελέα» τόνισε και ο Μάκης Βορίδης, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τις δηλώσεις Γεωργιάδη.
























































