Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκοψε “κορδέλα” στο νοσοκομείο Θήρας ο Τσίπρας: Από Δευτέρα σε λειτουργία

Έκοψε “κορδέλα” στο νοσοκομείο Θήρας ο Τσίπρας: Από Δευτέρα σε λειτουργία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ιδιαίτερη σημασία της σημερινής ημέρας για τους κατοίκους της Σαντορίνης, οι οποίοι, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα νέο, σύγχρονο νοσοκομείο, το οποίο περίμεναν χρόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Σχολιάζοντας αναφορά του δημάρχου ότι είχε να έρθει πρωθυπουργός στο νησί 60 χρόνια, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι σήμερα δεν έρχεται ένας πρωθυπουργός λόγω ενός φυσικού φαινομένου, μίας φυσικής καταστροφή, αλλά διότι υλοποιείται μία υπόσχεση χρόνων και μία ανάγκη για την τοπική κοινωνία.

nosokomeio_santorinis2

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα «κύματα», από τα οποία πέρασε το νοσοκομείο, το οποίο κατασκευάστηκε 2011 και θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στηλιτεύοντας την προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης να το ιδιωτικοποιήσει εις βάρος του Δημοσίου.

«Πέντε χρόνια παρέμενει αραχνιασμένο, με τον εξοπλισμό να σκουριάζει, γιατί άραγε; Γιατί δεν υπήρξε η πολιτική βούληση να προχωρήσει αυτό το έργο; Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε χρόνια κοσκινίζει εδώ στη Σαντορίνη. Πέντε χρόνια. Μπορεί κάποιος να πει ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά βαρεθήκαμε να κοσκινίζουμε και θέλουμε να φάμε ψωμί, γι’ αυτό ανοίγουμε και λειτουργούμε», υπογράμμισε.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι έως το τέλος του έτους το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας θα έχει εξοπλιστεί, πλήρως, από γιατρούς και προσωπικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Μια πρόταση για την ενίσχυση της διαφάνειας και τον έλεγχο του δημόσιου χρήματος

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Σάββατο 07/02 ο Αλέξης Τσίπρας στα Ιωάννινα για την «ΙΘΑΚΗ» και όχι μόνο

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Σύσταση ομάδας επεξεργασίας κειμένου θέσεων για τη σύγκλιση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας

Αλέξης Τσίπρας για νεκρούς φιλάθλους ΠΑΟΚ: «Οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...