ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη νεαρού Άγγλου που εργάζεται σε μπαρ στο Φαληράκι, προχώρησαν χθες Τρίτη οι αστυνομικοί, έπειτα από καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος του, 20χρονη Ιρλανδέζα που βρίσκεται για διακοπές στο νησί.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή τουρίστρια στην αστυνομία, οι δύο τους διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής όπου εργαζόταν ο νεαρός Βρετανός. Μόλις το μπαρ έκλεισε ο Βρετανός προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.
Αντί για το ξενοδοχείο τη μετέφερε σε αγρόκτημα, και σύμφωνα με την καταγγελία τη βίασε. Από την πλευρά του, ο Βρετανός ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.
Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου.























































