Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Η Γεννηματά κάνει “δώρο” 50 έδρες στον Μητσοτάκη

Λεβέντης: Η Γεννηματά κάνει “δώρο” 50 έδρες στον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο στόχαστρο του Βασίλη Λεβέντη μπήκε η Φώφη Γεννηματά.Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» είπε ότι «η κυρία Γεννηματά χαρίζει 50 έδρες δώρο στον κύριο Μητσοτάκη» και έθεσε «προ των ευθυνών της» για τον εκλογικό νόμο.

Αν δεν το καταλαβαίνει ή αν έχει κάποια συμφωνία μαζί του είναι μία άλλη ιστορία» είπε ο κ. Λεβέντης σ και πρόσθεσε: «Η ουσία της απλής αναλογικής είναι το «0» μπόνους. Τα άλλα, η ψήφος των ομογενών, οι περιφέρειες που λένε να κοπούν, είναι δευτερεύοντα. Το πρωτεύων είναι πώς διανέμονται οι βουλευτές και αν δωρίζονται βουλευτές, εν ονόματι της κυβερνησιμότητας, όπως λένε.

Η ευθύνη είναι στη Γεννηματά. Δηλαδή να υπάρχουν μέσα στη Βουλή 50 βουλευτές που δεν τους έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός και να το λένε αυτό κυβερνησιμότητα, που να κρύβει τι; Τη μονοχοφαγία της εξουσίας.
Αυτό κρύβει».

“Τα μεγάλα ποσοστά τους οφείλονταν στη συναλλαγή της εξουσίας”

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διατύπωσε την εκτίμηση ότι στο παρελθόν οι ισχυρές κυβερνήσεις στηρίχθηκαν στους «κομματικούς στρατούς» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. «Τα μεγάλα ποσοστά τους οφείλονταν στη συναλλαγή της εξουσίας και των κομμάτων που ασκούσαν την εξουσία με τον κοσμάκη που απλά ήθελε μια δουλειά για το παιδί του» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να οδηγηθεί στη λήψη νέων μέτρων, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «ενόσω δεν αφαιρούμε τις παθογένειες, τα μέτρα οσοδήποτε βαριά, θα θεσπιστούν τελικά υπό την πίεση των δανειστών». «Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα καταργηθούν και τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα;» διερωτήθηκε, εκτιμώντας ότι «μία οικουμενική κυβέρνηση χρειάζεται τώρα, με συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων, και πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα την κάνει σιγά-σιγά, γιατί βλέπει τις δυσκολίες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...