ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αδειάζει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας και κρατά αποστάσεις από τις επιλογές του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Μία ημέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για Εξεταστική για τα capital controls και το plan B, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» επισήμανε πως η «ΝΔ δεν έχει πειστικές προτάσεις».
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν η ΝΔ έχει πειστικό λόγο, απάντησε πως «αυτό μπορεί να κατακτηθεί όταν εμφανίζεις πειστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις κάτι που όπως είπε δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι «θα είναι αποτυχία της ΝΔ αν δεν καταφέρει στις επόμενες εκλογές να ξεπεράσει τον πήχη του 40%» και υποστήριξε ότι «η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί πως είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα της χώρας και να μην επικεντρώνει μόνο στο κέντρο».























































