ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπιλ Μάχερ κατά Μαμντάνι: «Δεν ζώ στην Κομμουνιστική Αμερική» - Ανακοίνωση Νετανιάχου
Τελεσίγραφο Δένδια προς Τούρκους και κατευναστές εσωτερικού: «Η Κύπρος κείται πλησίον»
Φλέγεται ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ μετά από επίθεση με βλήμα
Οι επικριτές κατακεραυνώνουν τον Μαμντάνι επειδή απείλησε να συλλάβει τον Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη: «Παραληρηματικός» και «απερίσκεπτος»
Ισραήλ για Κύπρο: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η τουρκική κατοχή στο βορρά του νησιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο τραβήχτηκε το πρωί της 23ης Απριλίου από το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης (ISM) στη Χεβρώνα. Έτσι περιγράφουν τη σκηνή:
“Περίπου στις 7 σήμερα το πρωί, ο εξάχρονος Ράμι Ρατζάμπι πέταξε χαλίκια από απόσταση 20 μέτρων προς το σταθμό ελέγχου 29 στην Αλ-Χαλίλ (Χεβρώνα).
Καθώς ο Ράμι απομακρυνόταν πηγαίνοντας προς το σχολείο του, τρεις ισραηλινοί στρατιώτες ξεπήδησαν από ένα στενό, τον άρπαξαν από το μπράτσο και τον συνέλαβαν μέσα στο δρόμο.
Έπειτα από περίπου 20 λεπτά πίεσης από ντόπιους και ακτιβιστές, το παιδί αφέθηκε ελεύθερο και επέστρεψε στο σπίτι του με συνοδεία ενός οικογενειακού φίλου”.
Το βίντεο τελειώνει υπενθυμίζοντας στους θεατές πως αυτή τη στιγμή, 230 ανήλικοι Παλαιστίνιοι βρίσκονται υπό ισραηλινή κράτηση.























































