ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ουζερί «Κληματαριά» στη Νέα Αρτάκη, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από την περιοδεία που έκανε στα καμμένα της Βόρειας Εύβοιας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απόλαυσε σπέσιαλ θαλασσινά και λευκό κρασί, ενώ στο τραπέζι ήταν δεκάδες «γαλάζια» στελέχη, όπως ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Δημήτρης Αργύρης, ο πολιτευτής Βασίλης Δεμερτζής, ο τομέαρχης Πολιτισμού της ΝΔ, Φίλιππος Μακρής, και πολλοί άλλοι.
Πηγή: eviazoom.gr
























































