ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη φρίκη της Σαντορίνης στην τραγωδία του 2008 θυμίζει η είδηση του αποκεφαλισμού ενός 12χρονου αγοριού από τη Χειμάρρα της Αλβανίας από τον ίδιο το θείο του.
Ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στη γείτονα, όταν ο 31χρονος θείος του αγοριού, σύμφωνα με το JAVA news, αποκεφάλισε τον ανιψιό του και κρατώντας το κεφάλι του άτυχου παιδιού, έκανε «βόλτα» στους δρόμους και στην πλατεία του χωριού, επιδεικνύοντας το κατόρθωμά του στους έντρομους και σοκαρισμένους συγχωριανούς του.
Το σώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε κοντά στο σπίτι όπου διέμενε από εργάτες της περιοχής.
Σύμφωνα με αλβανικά πρακτορεία ειδήσεων, το 12χρονο αγόρι διέμενε στην Ελλάδα και είχε πάει στην Αλβανία για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο 31χρονος συνελήφθη, ενώ όπως έγινε ήδη γνωστό αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πολλά και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο της Βλόρας.























































