ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τρίζει” η καρέκλα Κουμουτσάκου: Αναπληρωτές του οι Κυρανάκης και Ζαχαράκη

“Τρίζει” η καρέκλα Κουμουτσάκου: Αναπληρωτές του οι Κυρανάκης και Ζαχαράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αναδιαμόρφωση και ανανέωση της “βιτρίνας” της Νέας Δημοκρατίας προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όρισε αναπληρωτές εκπροσώπους Τύπου μετά τον Γιώργο Κουμουτσάκο τους Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Σοφία Ζαχαράκη.

Ο μόλις 28 ετών Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP). Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας και στρατηγικής. Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία.

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ που εξελέγη στο τελευταίο συνέδριο, συγκαταλέγεται επίσης στο στενό πυρήνα συνεργατών του κ.Μητσοτάκη και ήταν ένα από τα στελέχη που μετείχαν στο media training κοινοβουλευτικών και μη κοινοβουλευτικών στελεχών από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, με στόχο την ανάδειξη νέων προσώπων στην πρώτη επικοινωνιακή γραμμή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη – ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...