Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Καραμανλή με αφορμή την παρέμβαση Κομισιόν

Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Καραμανλή με αφορμή την παρέμβαση Κομισιόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση κατά των κυβερνήσεων Καραμανλή εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επιστολή της Κομισιόν για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤΓεωργίου, υποστηρίζοντας ότι αποκαλύπτονται οι ευθύνες της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας.

Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει επίσης ότι οι εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ καθώς και την (καραμανλική) Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ ειδικότερα σε ανακοίνωση του αναφέρει:

“Η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας. Μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν «ευήκοα ώτα» με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου.

Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας.

Οι νέες εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα, πολιτικά, ηθικά και θεσμικά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τα στελέχη εκείνα που πρωτοστάτησαν στην επικίνδυνη αυτή μεθόδευση.

Πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων.

Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπιμότητες και συνειδητά ψέματα που αποκαλύφθηκαν…”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

ΕΕ: Η Τουρκία εκτός SAFE – Η Ελλάδα υπέβαλε αίτημα για δάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...