ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαυαρός Υπουργός ζητά τη μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία

Βαυαρός Υπουργός ζητά τη μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία ζητεί ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Spiegel.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος ανήκει στο Χριστιανοκοινωνικό Κόμμα (CSU0), οι άνθρωποι, οι οποίοι προέρχονται από «εντελώς ξένους πολιτισμούς», δεν μπορούν να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία.

«Ακόμα και αν έχει κανείς τις καλύτερες προθέσεις, δεν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε με επιτυχία τόσο πολλούς ανθρώπους από ένα εντελώς ξένο πολιτισμό» πρόσθεσε.

Ο συντηρητικός πολιτικός παρέπεμψε μάλιστα, στην εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών ότι σε χώρες προέλευσης των προσφύγων, όπως είναι το Αφγανιστάν και το Ιράκ, υπάρχουν κάποιες ασφαλείς περιοχές. Συμπλήρωσε δε, ότι «και στη Συρία ο εμφύλιος πόλεμος κάποτε θα τελειώσει».

«Ο νόμος για το άσυλο προβλέπει ότι όταν πάψει να υπάρχει ο λόγος φυγής, τότε οι άνθρωποι επιστρέφουν στην πατρίδα τους» εξήγησε.

«Η προστασία του εγχώριου πληθυσμού πρέπει να έχει τώρα την απόλυτη προτεραιότητα» συνέχισε, αναφέροντας ότι η φράση της Καγκελαρίου «θα τα καταφέρουμε» δεν αρκεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας για τη γεωπολιτική σημασία της Λέσβου: «Η Λέσβος είναι η πρώτη γραμμή» – «Όλοι χρωστάμε στους ακρίτες μας»

Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού – Κέρδισε τον Ρομπέρτο ​​Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων

Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»

«Καυτό καλοκαίρι» για την αυτοκινητοβιομηχανία προανήγγειλε το συνδικάτο IG Metall, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε εγκαταστάσεις της Mercedes

Σοκ στη Γερμανία: 6 νεκροί από πυροβολισμούς σε δομή κοινωνικής πρόνοιας – Συνελήφθησαν οι δράστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr