Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κόλπο για να μην “τα βρουν” οι καναλάρχες και χειραγωγήσουν τις προσφορές

Το κόλπο για να μην “τα βρουν” οι καναλάρχες και χειραγωγήσουν τις προσφορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Σχεδιάσαμε αυτό το πλάνο για να μην έχουμε διαρροή πληροφοριών και συνασπισμούς καναλαρχών για τη διαμόρφωση των τελικών προσφορών”, αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Ακούμε την κριτική για τις συνθήκες στέγασης με ενδιαφέρον και έκπληξη. Σε έναν διαγωνισμό δημοσίου, πρέπει να αποτραπεί η διαρροή δεδομένων. Σε αντιδιαστολή, πρέπει να δει κανείς τι έγινε για τον ψηφιακό πάροχο που οι συμμετέχοντες είχαν συνασπιστεί και πήραν σε πάρα πολλή χαμηλή τιμή όλο το ψηφιακό φάσμα.”

Ο Υπ Επικρατείας, επεσήμανε ότι και η ΝΔ άλλαξε ξαφνικά στάση χθες το βράδυ, όπως την είχε καλέσει νωρίτερα ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, να κάνει, (και πλέον “αναγνωρίζει” έμμεσα τον διαγωνισμό) καθώς όπως ανακόινωσε “δεν πρόκειται να ακυρώσει τις άδειες που θα δοθούν σήμερα, αν και όταν έρθει στην εξουσία, αλλά θα ανοίξει τον αναταγωνισμό δίνοντας και άλλες άδειες σε άλλους ενδιαφερόμενους…”

Για τις προσφυγές, ο Ν Παππάς, εξήγησε ότι το ΣτΕ απέρριψε όσε εγιναν καθώς και τις αιτήσεις των ασφαλιστικών μετρων ενώ η συνεδρίαση της 16 ης Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει προσφυγή κατά των επιλεγεντων στην πρώτη φάση της διαδικασίας και επ αυτής καλείται να αποφανθεί η Ολομέλεια.

Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να μπλοκάρεται άλλο ο διαγωνισμός επι της ουσίας…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος – Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...