Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Εφορία δεσμεύει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες έξω από νυχτερινά κέντρα και σχολεία

Η Εφορία δεσμεύει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες έξω από νυχτερινά κέντρα και σχολεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη δέσμευση 6 αυτοκινήτων, σε σύνολο 17, που ελέγχθησαν, προχώρησαν οι Κινητές Ομάδες Ελέγχου της Διεύθυνσης Τελωνείων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μετά από ελέγχους, που πραγματοποίησαν έξω από νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου και από ιδιωτικό σχολείο, σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για οχήματα με πινακίδες Βουλγαρίας και άλλων χωρών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν ότι μπορούν να κυκλοφορούν στη χώρα μας τα συγκεκριμένα Ι.Χ.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους, ώστε να εντοπιστούν όσοι παρανόμως κυκλοφορούν στη χώρα μας με οχήματα, που φέρουν ξένες πινακίδες.

Το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, έχουν πραγματοποιηθεί 5.102 έλεγχοι νόμιμης κατοχής και κυκλοφορίας οχημάτων με ξένες πινακίδες και έχουν διαπιστωθεί 477 παραβάσεις.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μόνο στη Θεσσαλονίκη η παραβατικότητα φτάνει το 50%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος τριών μηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr