ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δεν πρέπει να έχει ανάλογό του σε δυτική χώρα.
Ίσως μπορεί να βρεθεί, ανάλογό του, σε χώρα της υποσαχάριας Αφρικής ή στο δελτίο της Βορειοκορεατικής τηλεόρασης.
Ο Δήμος Βερύκιος, με τον γνωστό του στόμφο, επιδόθηκε σε άνευ προηγουμένου λιβάνισμα και γλείψιμο συνάμα του καναλάρχη του, Δημήτρη Κοντομηνά. Στον τηλεοπτικό αέρα.
Δεν ξέρουμε εάν έχει πει κανείς στον Βερύκιο ότι ο στόμφος του θυμίζει ερασιτεχνικό θίασο της κάτω Ραχούλας, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το γλείψιμό του είναι επιπέδου Μπρόντγουεϊ.
Πράγματι, με τέτοιο γλείψιμο και στόμφο, πώς να συγκριθεί κανείς μαζί του; Εξαιρετικός στην ερμηνεία του, εάν τη νιώθει κιόλας του οφείλουμε ένα χειροκρότημα.
Μην σας γράφουμε άλλα περιττά, απολαύστε τον, πραγματικά πρόκειται για κάτι μοναδικό, ανεπανάληπτο, είναι απλά… απερίγραπτο.























































