ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαθιά διαιρεμένη η Ευρώπη – Η ΕΕ για έξι μήνες στον γύψο

Βαθιά διαιρεμένη η Ευρώπη – Η ΕΕ για έξι μήνες στον γύψο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προθεσμία έξι μηνών προκειμένου να διαμορφωθεί «το όραμα μιας ελκυστικής ΕΕ» δίνουν οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναντήθηκαν στη Μπρατισλάβα, σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη λήξη της άτυπης Συνόδου Κορυφής, χωρίς τη συμμετοχή της Βρετανίας.

«Δεσμευόμαστε στην Μπρατισλάβα να προσφέρουμε στους πολίτες μας, τους επόμενους μήνες, το όραμα μιας ελκυστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία θα μπορούν να εμπιστεύονται και την οποία θα μπορούν να υποστηρίζουν» επισημαίνεται στο έγγραφο, υπό τον τίτλο «Διακήρυξη της Μπρατισλάβας» και το οποίο συνιστά έναν «οδικό χάρτη» στον οποίο συμφώνησαν τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ.

Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για χρόνο που “κέρδισε” η Γερμανία. Έξι ολόκληροι μήνες που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαΐντ Σαβερντί: Το Ιράν θα αποκαλύψει πυραύλους που θα πλήξουν την Ευρώπη (βίντεο)

Ο Φαραντούρης ζητά από την Κομισιόν επιχειρησιακό σχέδιο (blueprint) εφαρμογής της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής (άρ. 42.7)

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Βρυξέλλες: Προς ευρωπαϊκό εμπάργκο στα προϊόντα των ισραηλινών οικισμών – Σε κίνδυνο χιλιάδες παλαιστινιακές θέσεις εργασίας

Αλ. Τσίπρας: «Καταγγέλλουμε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» αλλά δεν παίρνουμε όπλα από τα ελληνικά νησιά για να τα στείλουμε στην Ουκρανία – Ο Μητσοτάκης άφησε τον διαπραγματευτικό ρόλο στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr