Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με “μικρό καλάθι” παροχών

Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με “μικρό καλάθι” παροχών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Μικρό καλάθι” παροχών θα κρατάει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Όπως αναμένεται ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τη “συμφωνία αλήθειας” με τους πολίτες, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον “οδικό χάρτη” της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους, χωρίς παροχές που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Το “παρών” στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Στεγαστικό: Τα έξι νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...