Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: “Τσάρος” ο Βλαντιμίρ Πούτιν με 44,5% στις βουλευτικές εκλογές (βίντεο)

Ρωσία: “Τσάρος” ο Βλαντιμίρ Πούτιν με 44,5% στις βουλευτικές εκλογές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Εκλογές, Ρωσία,

Στην κυριολεξία τσαρικό ποσοστό 44,5% λαμβάνει το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία», στις βουλευτικές εκλογές της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με τα πρώτα exit poll.

Στη δεύτερη θέση έπεται το εθνικιστικό κόμμα LDPR, με ποσοστό 15,3% ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα (14,9%) και στην τέταρτη το «Just Russia» (8,1%).

Τα φιλελεύθερα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία είναι τα μόνα που ασκούν έντονη κριτική στον Ρώσο πρόεδρο, αποτυγχάνουν να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο, συγκεντρώνοντας ποσοστά κάτω του ορίου του 5%.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2011, η «Ενωμένη Ρωσία» είχε αναδειχθεί και πάλι κυρίαρχο κόμμα, με 49%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»

Πολιτική Γραμματεία: Αυτόνομο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με αντίπαλο δέος τη ΝΔ

Τραμπ σε Ζελένσκι: Βιάσου για συμφωνία με τη Ρωσία, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία

Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Εκλογές τώρα – Ο Ερντογάν φοβάται την ήττα»

Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr