Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμιστές της Συρίας (FSA) ισχυρίζονται ότι στο πλευρό τους πολεμάνε χριστιανοί (βίντεο)

Ισλαμιστές της Συρίας (FSA) ισχυρίζονται ότι στο πλευρό τους πολεμάνε χριστιανοί (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι “μετριοπαθείς” τουρκόφιλοι τζιχαντιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) ανάρτησαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο υποτίθεται ότι παρουσιάζεται μια ένοπλη ομάδα χριστιανών της Συρίας που δηλώνουν ότι μάχονται με τον FSA ενάντια στη κυβέρνηση της Δαμασκού.

Το βίντεο σαφώς και είναι ψεύτικο. Δεν υπάρχει ούτε ένας χριστιανός από κανένα χριστιανικό δόγμα (ελληνορθόδοξος, ρωμαιοκαθολικός ή μονοφυσίτης) που να μάχεται στο πλευρό των ισλαμιστών.

Χριστιανικές μονάδες υπάρχουν είτε στο πλευρό της κυβέρνησης, είτε και στο πλευρό των Κούρδων συμμετέχοντας στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Είναι μάλιστα τόσο κακοφτιαγμένο το υποτιθέμενο χριστιανικό βίντεο, που οι ισλαμιστές δημιουργοί του -στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι οι εμφανιζόμενοι είναι όντως χριστιανοί- έχουν βάλει μουσική υπόκρουση χριστιανικές ψαλμωδίες όπως βάζουν ισλαμικές ψαλμωδίες στα αντίστοιχα τζιχαντιστικά βιντεάκια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Στάσιμες οι σχέσεις Δαμασκού και Αυτόνομης Διοίκησης Β/Α Συρίας – Αδιέξοδο στις συνομιλίες

Διαδηλώσεις Δρούζων στη Σουέιντα: Απαίτηση για «αυτοδιάθεση» στην επέτειο της πτώσης Άσαντ

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας – Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ

Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)

Καραχάλιος για Καρυστιανού: Η «Γερόντισσα από τη Συρία» όριζε τις κινήσεις της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr