ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κριστίν Λαγκάρντ, Ποδόσφαιρο,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διατεθειμένος να τα βρει ακόμη και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε περίπτωση που εκείνο αναγνωρίσει την ποδοσφαιρική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ δήλωσε στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Απαντώντας στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που του καταλόγισαν ότι ασκεί μεν κριτική στο ΔΝΤ αλλά επικαλείται στοιχεία του Ταμείου που ευνοούν τους κυβερνητικούς χειρισμούς ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο. «Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη συμφωνώ α λα καρτ με το ΔΝΤ…» είπε και έφερε ως παράδειγμα την πολυαγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα.
«Αν το ΔΝΤ πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική ομάδα, η πιο σημαντική ομάδα, τότε θα συμφωνήσω» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος ελαφρύνοντας λίγο τη συζήτηση στην κοινοβουλευτική υποεπιτροπή για το δημόσιο χρέος και την απομείωσή του.
























































