ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί λένε ότι η εποχή μας είναι πιο επικίνδυνη από τον “Ψυχρό Πόλεμο”

Οι Γερμανοί λένε ότι η εποχή μας είναι πιο επικίνδυνη από τον “Ψυχρό Πόλεμο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τρέχουσα περίοδος είναι «πιο επικίνδυνη» κι από τον Ψυχρό Πόλεμο, καθώς η ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας αυξάνεται εκθετικά, εκτιμά ο Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Bild.

«Είναι μία φενάκη να πιστεύουμε πως πρόκειται για αναβίωση του παλιού Ψυχρού Πολέμου. Οι καιροί που διανύουμε είναι διαφορετικοί, πολύ πιο επικίνδυνοι», τονίζει ο επικεφαλής της διπλωματίας στου Βερολίνου.

«Ο κίνδυνος για μία ένοπλη αντιπαράθεση είναι σημαντικός. Ο κίνδυνος τούτος ποτέ δεν ήταν τόσο σοβαρός από δεκαετιών και ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο ισχνή η εμπιστοσύνη μεταξύ Δύσης και Ανατολής», υπερθεματίζει ο πρώην διπλωμάτης Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ, που σήμερα υπηρετεί ως μεσολαβητής του ΟΑΣΕ για την Ουκρανία, σε δηλώσεις του που συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο άρθρο.

Παρατηρήσατε ότι κανείς Γερμανός δεν “αισθάνεται” κίνδυνο από το Ισλάμ; Και όχι μόνο αυτό, θεωρούν τη σημερινή εποχή ποιο επικίνδυνη από τον Ψυχρό Πόλεμο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Αμερικής – Ρωσίας. Δηλαδή, ή μας δουλεύουν κανονικά ή οι Γερμανοί προσπαθούν να “παίξουν” το χαρτί του ρωσικού κινδύνου για να γλιτώσουν από τον οικονομικό πόλεμο που τους έχουν κηρύξει οι ΗΠΑ.

Πονηρούληδες οι Γερμανοί αλλά όχι τόσο όσο νομίζουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr