Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Μητσοτάκης κρύβεται παρά τα ονόματα” τονίζει το Μαξίμου

“Ο Μητσοτάκης κρύβεται παρά τα ονόματα” τονίζει το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πρώτη φορά ακούστηκαν στην Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και την διαπλοκή, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναμενόταν, δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφέρουν  πηγές του Μαξίμου.

«Οι πολίτες που παρακολουθούν την συζήτηση, κρίνουν»

Όπως σημειώνουν, «προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για την Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που κρύφτηκαν σε συρτάρια, ως «θεωρίες συνωμοσίας»».

«Οι πολίτες που παρακολουθούν την συζήτηση, κρίνουν» τονίζουν με νόημα οι ίδιες πηγές.

Στις διαρροές συνεργατών του Κ. Μητσοτάκη που “είδαν” πλήρη επικράτηση του στη Βουλή, απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας ότι “τους ικανοποίησε το προσπέρασμα όλων των ερωτημάτων”.

«Πλήρη επικράτηση του κ. Μητσοτάκη» είδαν οι συνεργάτες του, σύμφωνα με πηγές των ίδιων…
Προφανώς η τακτική του κ. Μητσοτάκη, να προσπεράσει όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ως «θεωρίες συνομωσίας», τους ικανοποίησε.

Οι συνήγοροι των καναλαρχών έχουν χάσει κάθε μέτρο σοβαρότητας”, σχολίασαν επιγραμματικά.

Νωρίτερα συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ διέρρεαν ότι έβλεπαν «πλήρη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη». Όπως εξηγούσαν, «δεν ακούσαμε κάτι καινούργιο από τον πρωθυπουργό, αυτά που είπε ήταν αναμάσημα των όσων έχει πει.

Αποκαλύφθηκε όλη η μεθόδευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο πρωθυπουργός δεν έκανε πρόταση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής, εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατέθεσε εννέα συγκεκριμένες προτάσεις.

Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, που συμπυκνώθηκαν στη «λίστα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ»».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...