ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι όσο απομονώνεται από τους πολίτες τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το Κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία.
Με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες κάνει λόγο για προσπάθεια επηρεασμού της έκβασης της υπόθεσης με επίθεση σε δικαστές και ευτελισμό συνολικά της Δικαιοσύνης.
«Με πρακτικές παρακράτους, επιχειρούν την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους» σημειώνουν.
«Παραβιάζουν ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα λειτουργών της Δικαιοσύνης και του Κράτους. Πρόκειται, όχι μόνο για την πιο ανίκανη, αλλά και την πιο αυταρχική Κυβέρνηση όλων των εποχών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τέλος γίνεται λόγος για επιχείρηση της κυβέρνησης να ρίξει «“μαύρο” στην πολυφωνία, “μαύρο” στην ενημέρωση και, εντέλει, “μαύρο” στη Δημοκρατία».
























































