ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαβομάρες Τραμπ: Θα αποδεχθώ το αποτέλεσμα μόνο αν κερδίσω

Παλαβομάρες Τραμπ: Θα αποδεχθώ το αποτέλεσμα μόνο αν κερδίσω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά το σάλο που προκάλεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας τηλεμαχίας του με τη Χίλαρι Κλίντον, όταν αρνήθηκε να δηλώσει αν θα δεχτεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε λίγες ώρες αργότερα, λέγοντας ότι θα αποδεχτεί την ετυμηγορία της κάλπης “αν κερδίσει”.

Σε προεκλογική συγκέντρωση στο Οχάιο

“Θα αποδεχτώ πλήρως τα αποτελέσματα αυτών των μεγάλων, ιστορικών εκλογών αν κερδίσω”, είπε ο Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Οχάιο. Πρόσθεσε ότι “θα δεχτεί ένα σαφές εκλογικό αποτέλεσμα”, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα το δικαίωμά του να προσφύγει στη δικαιοσύνη “αν το αποτέλεσμα είναι αμφισβητήσιμο”.

Στη διάρκεια του ντιμπέιτ, όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το αποτέλεσμα, ο Τραμπ, που έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι οι εκλογές αυτές είναι “στημένες”, απάντησε: “Θα σας πω τότε, Θα σας κρατήσω σε αγωνία”, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κλίντον που χαρακτήρισε “τρομακτική” τη στάση του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ διαμηνύει στο Ιράν: «Φορτώνουμε τα πλοία με τα καλύτερα πυρομαχικά, τα καλύτερα όπλα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ»

Ο Καλιμπάφ του Ιράν απαιτεί κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο και αποδέσμευση ιρανικών περιουσιακών στοιχείων πριν τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Ιράν: Απώλειες 145 δισ. δολαρίων και καθολική καταστροφή μετά από πόλεμο 40 ημερών

Προειδοποίηση Βανς προς το Ιράν να μην «παίξει παιχνίδια» με την αμερικανική πλευρά

Πέθανε ο πρώην ΥΠΕΞ του Ιράν από τραύματα επίθεσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr