Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέφυγε η Κωνσταντιπούλου: “Προδότης ο Παυλόπουλος, ξευτιλισμένος ο Τσίπρας”

Ξέφυγε η Κωνσταντιπούλου: “Προδότης ο Παυλόπουλος, ξευτιλισμένος ο Τσίπρας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξέφυγε τελείως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μπρος στο προσωπικό της μένος προφανώς για την πλήρη πολιτική αποκαθήλωση της άρχισε να μοιράζει αδιακρίτως ύβρεις σε βάρος θεσμών και προσώπων.

Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς, και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία, δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταφερόμενη με δριμύτητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία, πρόσθεσε, μιλώντας στον Σκάι.

Με αφορμή τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δήθεν επαναστατική γυμναστική του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των προτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας» ισχυρίστηκε.

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι έχει πει ξευτιλισμένο τον Πρωθυπουργό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε: «Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα». Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει, πρόσθεσε.

«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα» συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...