ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μειώθηκαν οι τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, μετά την απόφαση του Ιράκ, να μη συμμετέχει στη σχεδιαζόμενη μείωση της παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ, ενώ παράλληλα, παρατηρείται επιτάχυνση της δραστηριότητας στα πεδία γεωτρήσεων των ΗΠΑ.
Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent καταγράφηκαν στα 51, 61 δολάρια το βαρέλι, μειωμένες κατά 17 σεντς από το προηγούμενο κλείσιμο.
Οι τιμές του αμερικανικού πετρελαίου μειώθηκαν κατά 20 σεντς στα 50,56 δολάρια το βαρέλι.
Οι τιμές μειώθηκαν μετά από σχόλια του Ιράκ, σχετικά με την απόφασή του να μη συμμετέχει στη σχεδιαζόμενη μείωση της παραγωγής πετρελαίου που προωθούν οι χώρες-μέλη του ΟΠΕΚ κι αναμένεται να αποφασιστεί στη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου.























































