Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά το Μαξίμου για την πρόταση Κουτρομάνου για το ΕΣΡ

Τι απαντά το Μαξίμου για την πρόταση Κουτρομάνου για το ΕΣΡ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετικά σχολιάζουν στην κυβέρνηση το γεγονός ότι η ΝΔ, έστω και μία μέρα μετά από την καταψήφιση εκ μέρους της στη χτεσινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, επανέρχεται σήμερα στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Είναι θετικό ότι η ΝΔ μπαίνει στη συζήτηση για συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Έστω και με μία ημέρα καθυστέρηση, αφού το θέμα θα μπορούσε να έχει λήξει από εχθές», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή, με αφορμή το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε στη συζήτηση προτείνοντας, από την πλευρά της, ένα πρόσωπο για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθεαυτή την πρόταση της ΝΔ, η ίδια πηγή παρέπεμψε στη Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία αναμένεται να συγκληθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Οι αγρότες έστειλαν τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη – Τι ζητούν για ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο «θρίαμβος» του Eurogroup

ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις – Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...