Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου περνά ο Λαβρόφ – Συνάντηση με Τσίπρα

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου περνά ο Λαβρόφ – Συνάντηση με Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Τετάρτης, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στις 10:45, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και στην έναρξη των εργασιών του 4ου Ελληνο-ρωσικού Κοινωνικού Φόρουμ

Παράλληλα, ο κ. Λαβρόφ θα παρευρεθεί στην έναρξη των εργασιών του 4ου Ελληνο-ρωσικού Κοινωνικού Φόρουμ, που διεξάγεται  στο Ζάππειο Μέγαρο, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Στη συνέχεια, οι δύο υπουργοί θα μεταβούν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο για τα εγκαίνια της έκθεσης «Ερμιτάζ. Πύλη στην Ιστορία», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει, βάσει του προγράμματος, η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. Μετά τη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής του Προγράμματος Διαβουλεύσεων των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Ρωσίας για την τριετία 2017-2019 και θα ακολουθήσουν οι κοινές δηλώσεις τους προς τον Τύπο.

Τέλος, ο κ. Κοτζιάς, θα παραστεί το απόγευμα στην τελετή αναγόρευσης του κ. Λαβρόφ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Πούτιν: Οι συνέπειες ενός πολέμου στο Ιράν μπορεί να είναι εξίσου σοβαρές με εκείνες της πανδημίας COVID

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...