ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκότωσε τον συγκάτοικό του επειδή του έκλεψε μια μπύρα

Σκότωσε τον συγκάτοικό του επειδή του έκλεψε μια μπύρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τυφλωμένος από οργή, ο Τζάστιν Βάνκιρκ (Justin Vankirk) χτύπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του ενώ τσακώνονταν για μια μπύρα και έβγαλε φωτογραφίες του άψυχου σώματος του Τσαρλς Πάρκερ (Charles Parker).

O Βάνκιρκ συνελήφθη την Τρίτη για τη δολοφονία του συγκατοίκου του με γροθιές και κλωτσιές στο σπίτι τους στο Μπρέντγουντ στη δυτική Πενσιλβάνια.

Ήταν ο ίδιος που κάλεσε τις Αρχές για να ενημερώσει πως ο συγκάτοικός του είχε πεθάνει και αργότερα έδωσε διάφορες εκδοχές και χρονοδιαγράμματα του ξυλοδαρμού.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πως ο Πάρκερ είχε πεθάνει όταν ο Βάνκιρκ ειδοποίησε τις Αρχές.

Τον έσυρε στην τραπεζαρία γιατί δεν ήθελε να λερώσει το χαλί

Όταν ο δράστης ανακρίθηκε από τις αρχές, παραδέχτηκε ότι τσακώθηκε με τον Πάρκερ επειδή παρατήρησε ότι του είχε κλέψει μια μπίρα.

Αφού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και το πρόσωπο, έσυρε τον συγκάτοικό του από την κρεβατοκάμαρα στην τραπεζαρία γιατί δεν ήθελε το αίμα να λερώσει το χαλί.

Τη στιγμή της σύλληψής του ο Βάνκιρκ φέρεται να είχε κηλίδες αίματος στα παπούτσια του, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν φωτογραφία του νεκρού στο κινητό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ απειλούν την Ισπανία με αποπομπή από το ΝΑΤΟ – «Δεν υπάρχει διάταξη για την αποβολή μελών», απαντά η Συμμαχία

Ο Νετανιάχου σχολιάζει την παράταση της εκεχειρίας στον Λίβανο – Κατηγορεί τη Χεζμπολάχ για απόπειρα σαμποτάζ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριεβδομαδιαία παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ

Κατζ: Το Ισραήλ αναμένει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του πολέμου κατά του Ιράν

Η στρατηγική πίσω από το «τελεσίγραφο» Τραμπ για την κατάπαυση του πυρός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr