ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πριν μερικούς μήνες βρέθηκε στα θεωρεία της Βουλής προκειμένου να παρακολουθήσει την ολομέλεια σε συζήτηση για τη διαφθορά.
Το ενδιαφέρον του Διαμαντίδη για τις πολιτικές εξελίξεις ήταν πάντοτε μεγάλο και δεν είναι απίθανο να δούμε τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού και στα έδρανα της Βουλής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και μάλιστα οι επαφές τους φέρεται να είναι προχωρημένες.
Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ήδη έτοιμη θέση στα ψηφοδέλτια για τον Διαμαντίδη, ενώ αν ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2005 αποφασίσει τελικά να κάνει το βήμα στην πολιτική τότε θα είναι υποψήφιος στην Α’ ή στην Β’ Αθηνών.
























































