ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φιλότουρκοι προσπαθούν να σκοτώσουν τζιχαντιστή αυτοκτονίας του ISIS που θέλει να ζήσει (βίντεο)

Φιλότουρκοι προσπαθούν να σκοτώσουν τζιχαντιστή αυτοκτονίας του ISIS που θέλει να ζήσει (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ανάρτησε στο διαδίκτυο η 1η Λεγεώνα, μια οργάνωση ένοπλων ισλαμιστών μισθοφόρων της Τουρκίας που συμμετέχει στην επιχείριση Ασπίδα του Ευφράτη, δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη βορειοδυτική Συρία στα δυτικά του ποταμού Ευφράτη.

Στην αρχή του βίντεο θα δείτε ένα όχημα VBIED της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή ένα όχημα που έχει μετατραπεί σε βόμβα και οδηγείται από τζιχαντιστή αυτοκτονίας, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς κάποιο στόχο.

Κάποια στιγμή το VBIED ακινητοποιείται, προφανώς έχει χτυπηθεί από τα πυρά που του ρίχνουν οι τουρκόφιλοι από όλες τις πλευρές για να το σταματήσουν.

Οι τουρκόφιλοι μισθοφόροι, τώρα που το έχουν μπροστά τους ακινητοποιημένο, ανοίγουν πυρ εναντίον του με ό,τι έχουν -και με βαριά οπλοπολυβόλα- για να το καταστρέψουν αλλά επειδή δεν ξέρουν σημάδι το όχημα δεν ανατινάζεται.

Ξαφνικά ο τζιχαντιστής αυτοκτονίας οδηγός του οχήματος, αφού συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται να πεθάνει και να πάει στον παράδεισο που τόσο επιθυμεί ανατιναζόμενος με το όχημά του πάνω στους εχθρούς του, ή έστω να τον ανατινάξουν εκείνοι, αποφασίζει να ζήσει μια ακόμη ημέρα και εγκαταλείπει το όχημα βόμβα αρχίζοντας να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση για να γλιτώσει τη ζωή του.

Οι τουρκόφιλοι μισθοφόροι, που όπως είπαμε δεν έχουν ιδέα από σημάδι, βάζουν τώρα στόχο τον τζιχαντιστή που τρέχει και ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή ολόγυρά του καμία δεν τον πετυχαίνει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίβανος και Συρία για την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία

Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr