ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Ντόναλντ Τραμπ, Πρόσφυγες,

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφαιρέθηκε και ξαναεμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ η πρότασή του για απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στο αμερικανικό έδαφος.
Η αμφιλεγόμενη αυτή πρόταση, την οποία είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είχε αποσυρθεί από την ιστοσελίδα του, μετά την εκλογική του νίκη, κάτι που ανέδειξαν πολλοί δημοσιογράφοι.
Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε από το επιτελείο του είναι ότι «εξαφανίστηκε» λόγω τεχνικών προβλημάτων.
«Το πρόβλημα βρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης και θα ρυθμιστεί σύντομα», ανέφερε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Σε ανακοίνωσή του τον Δεκέμβριο του 2015 ο τότε Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είχε «ζητήσει να σταματήσει εντελώς η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, μέχρις ότου οι (Αμερικανοί) βουλευτές κατανοήσουν τι συμβαίνει».
Επίσης, είχε κάνει λόγο για «φριχτές επιθέσεις από ανθρώπους που δεν πιστεύουν παρά στην τζιχάντ και δεν τρέφουν κανέναν σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή» και για «το μίσος» πολλών μουσουλμάνων προς τους Αμερικανούς.
Έκτοτε δεν είχε αναφερθεί ξανά στην πρόταση αυτή, αν και είχε παραμείνει στον ιστότοπό του.






















































