ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκος Κοτζιάς, Ντόναλντ Τραμπ, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συμμετάσχει, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στην έκτακτη συνάντηση των 28 Υπουργών Εξωτερικών, στις Βρυξέλλες, στην οποία θα συζητηθεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και το μέλλον των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο κ. Κοτζιάς θα παραστεί στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ), στο οποίο θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας σε συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία.
Οι Υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν, επίσης, συζήτηση για την κατάσταση στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, καθώς και γεύμα εργασίας με θέμα τη Συρία.
Ο κ. Κοτζιάς θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους εταίρους του για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης στο Λίβανο, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και στο «πνεύμα», της Διάσκεψης της Ρόδου για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα.
Η Ημερήσια Διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνει, επίσης, την πορεία της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, την αποτίμηση της υλοποίησης των Στόχων που ετέθησαν στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας το 2015 και την εξέλιξη των σχέσεων της ΕΕ με τους Ανατολικούς Εταίρους.
Στην απογευματινή Σύνοδο του ΣΕΥ, τέλος, θα εξεταστεί, σε κοινή συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών και των Υπουργών Άμυνας, η Παγκόσμια Στρατηγική για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και η πορεία εκπόνησης του Σχεδίου Εφαρμογής για την Ασφάλεια και την Άμυνα.























































