ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζες,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Το Ιράν απειλεί: Οι εισβολείς «θα καούν ζωντανοί» - Στόχος και το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην περαιτέρω μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ του ανώτατου ορίου δανεισμού των ελληνικών τραπεζών μέσω του μηχανισμού παροχής έκτακτης ρευστότητας (ΕLA), προχώρησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ δεν διατύπωσε αντίρρηση στον καθορισμό του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες στο ποσό των 50,9 δισ. ευρώ έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, μετά από αίτημα της ΤτΕ.
“Η μείωση του ανώτατου ορίου κατά 200 ευρώ αντανακλά τη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, στο πλαίσιο της υποχώρησης της αβεβαιότητας και της σταθεροποίησης των ροών καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα” υπογραμμίζει η ΤτΕ.























































