ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θάνος Πλεύρης, Νέα Δημοκρατία,


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός Εντατικής Μονάδας, στην οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση για οχτώ μέρες, βρέθηκε σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ και της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.
Ο πρώην βουλευτής μετά από οκτώ ημέρες και σκληρή μάχη με τη σηψαιμία θα συνεχίσει τη νοσηλεία του εκτός Εντατικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θάνος Πλεύρης έχει -εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα- έχει επαφή με το περιβάλλον του και δέχεται επισκέψεις από στενούς του συγγενείς ενώ πλέον σιτίζεται κανονικά.
Βέβαια όπως τονίζουν οι θεράποντες ιατροί του, θα παραμείνει υπό στενή παρακολούθηση καθώς ο οργανισμός του είναι εξαιρετικά εξασθενημένος και παραμένει ευάλωτος σε μικρόβια.
Η περιπέτεια του 39χρονου δικηγόρου ξεκίνησε, όταν μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι, υπέστη σηψαιμία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο.
«Σύμμαχοί» του στον αγώνα που δίνει είναι αφενός το νεαρό της ηλικίας του αλλά και ο δυνατός οργανισμός του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάσταση της υγείας του.
























































