ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, το περασμένο Σάββατο στο Μαρούσι.
«Στη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασης – αφισοκόλλησης στις γειτονιές του Αμαρουσίου ομάδα συντρόφων ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον γνωστό νεοναζί – βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, ο οποίος την στιγμή εκείνη βρίσκονταν με την “παρέα” του σε καφετέρια επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου.
»Το σώμα της παρέμβασης προσέγγισε στο σημείο με συνθήματα σε μια προσπάθεια να καταστήσει σαφές στους φασίστες αυτό που έχουμε δηλώσει εδώ και χρόνια – ότι δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτούς στις γειτονιές μας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:
«Ακολούθησαν λεκτικές αντεγκλήσεις κατά την διάρκεια των οποίων οι σύντροφοι προέτρεψαν τους φασίστες να εγκαταλείψουν το σημείο.
»Ο Γ.Γ. όμως, φαίνεται πως δεν εκτίμησε σωστά την δυσμενή θέση στην οποία είχε περιέλθει και αντί να αξιοποιήσει την δυνατότητα διαφυγής που του δόθηκε προτίμησε να συνεχίσει να προκαλεί με την παρουσία του, αλλά και εκφράσεις που προέτρεπαν σε σύγκρουση.
Τα μέλη της ομάδας υποστηρίζουν ότι «η κατάσταση οξύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν έγινε αντιληπτό ότι ο ένας από τους δύο που τον συνόδευαν οπλοφορούσε και έκανε την κίνηση να πιάσει το όπλο που έφερε πίσω από την πλάτη» και καταλήγουν λέγοντας ότι «η απάντηση των συντρόφων/-ισσών δεδομένης της τροπής που είχαν πάρει τα γεγονότα ήταν άμεση».
























































