ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρει η προ καιρού δήλωση που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος της πιο κρατικοδίαιτης οικογένειας της χώρας, της οικογένειας με τις πολλές διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, της οικογένειας που έχει γίνει συνώνυμο της SIEMENS.
Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν πτοούν τον πρόεδρο της Ν.Δ. , ο οποίος, τότε ως απλός βουλευτής, δήλωνε ότι δεν μπορεί να ζήσει με 800 ευρώ το μήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, οι άλλοι μπορούν να ζήσουν και χωρίς ένα ευρώ, για αυτό ζει με το όνειρο των ομαδικών απολύσεων και των περικοπών.
Θαυμάστε τον κρατικοδίαιτο νεοφιλελεύθερο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προκαλεί μία ολόκληρη κοινωνία.
























































