ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Ξανά «χρυσός» ο Τεντόγλου και στο Diamond League της Λωζάνης
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τρία νέα είδη ψαριών πιθανό να μεταναστεύσουν από την Ερυθρά Θάλασσα στη Μεσόγειο Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποτυχία των συνομιλιών για το Κυπριακό αναφέρονται σε δημοσιεύματά τους οι γερμανικές εφημερίδες Süddeutsche Zeitung (SZ) και Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).
«Οι συνομιλίες για το Κυπριακό απέτυχαν αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα για την επανένωση του νησιού» επιγράφει το δημοσίευμα της η Süddeutsche Zeitung.
H εφημερίδα σημειώνει: «Κατά πόσο η αποτυχία των συνομιλιών στην Ελβετία σηματοδοτεί το οριστικό τέλος για την επανένωση του νησιού δεν ήταν δυνατόν να εκτιμηθεί την Τρίτη.
»Ο Χούμπερτ Φάουστμαν, πολιτικός επιστήμονας στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και ειδικός στο Κυπριακό μιλώντας στην SZ δήλωσε πως ‘δεν τελείωσαν όλα’. Έχει την εντύπωση ότι οι διαπραγματευτές θέλουν να συνεχίσουν ακόμα και εάν οι συνομιλίες απέτυχαν στο εδαφικό».
Στο «ναυάγιο» των συνομιλιών για το Κυπριακό αναφέρεται και το ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο ωστόσο σημειώνει, όσον αφορά τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων:
«Στον Αναστασιάδη και τον Ακιντζί διακρίνει κανείς πρώτη φορά δυο πολιτικούς ηγέτες οι οποίοι θέλουν την επανένωση του νησιού.
»Συνεννοούνται καλά μεταξύ τους και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν στην Κύπρο για να εξετάσουν πώς θα προχωρήσουν στο εξής».























































