ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Ο Φαραντούρης έριξε σφαλιάρα στους Τούρκους από την Κάσο: «Πόντιση καλωδίου και επέκταση στα 12 ν.μ. νοτίου της Κρήτης»
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύνοδο -υπουργικού επιπέδου- των χωρών που πρόσκειται φιλικά στη ισλαμιστική συριακή αντιπολίτευση, δηλαδή στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) θα διοργανώσει η Γαλλία στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Μαρκ Ερό.
Ακόμη, ανέφερε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες στο Παρίσι και ότι η Γαλλία θα ασκήσει ενεργά πίεση για ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την επιβολή κυρώσεων στην κυβέρνηση της Δαμασκού για τη χρήση χημικών όπλων.
Το Παρίσι δεν είδε ποτέ την ισλαμιστική “μετριοπαθή” αντιπολίτευση να “ρίχνει” χημικά.
«Η Γαλλία παίρνει την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσει τη στρατηγική του ολοκληρωτικού πολέμου από το καθεστώς και τους συμμάχους του, οι οποίοι επωφελούνται από την αβεβαιότητα στις ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά ο Ερό.
Ο Ερό καλύτερα είναι να εξηγήσει στον γαλλικό λαό γιατί στηρίζει την Αλ Κάιντα που οργανώνει τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στη Γαλλία.























































